Eerst en vooral stuurt u een bericht naar onze helpdesk, zodat we mFuga kunnen activeren voor uw account.

mFuga is beschikbaar voor drie verschillende platformen.

1. Android
    U kunt mFuga op verschillende manieren installeren. Aangezien de laatste versie 1.6.4 nog niet aanwezig is in Play Store, gebruikt u best de volgende methode:
    • Klik voor download
    • Scan de volgende QR-code in
    • De download wordt onmiddellijk gestart
    • Start de installatie van deze toepassing
    • Selecteer 'Installeren'
    • Selecteer 'Openen'

2. iOS (iPad, iPhone, iPod)

Zoek de mFuga-app in de App Store en installeer zoals gebruikelijk.

3. Windows Mobile
    Zoek de mFuga-app in de Microsoft Marketplace op uw gsm en installeer zoals gebruikelijk, of surf op uw gsm naar volgende link: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/mfuga/9wzdncrdspfx.

Update

Indien er al een versie van mFuga geïnstalleerd was:

• Zorg eerst voor een volledige synchronisatie van de gegevens.
  • Verwijder de vorige versie, vóór de installatie van de nieuwe versie. Hoe verwijderen?
    • Android - Instellingen => Applicatiebeheer => Verwijderen.
    • iOS - Voldoende lang op het icoontje van de applicatie drukken en vervolgens via het kruisje verwijderen.
    • Windows Phone - In de lijst van applicaties lang genoeg op 'mFuga' drukken, tot de menu verschijnt. Kies vervolgens 'Uninstall'.

Eerste opstart

Als eerste stap na de installatie zal een volledige synchronisatie uitgevoerd moeten worden. U geeft uw Fuga gebruikersnaam en wachtwoord in. En na deze synchronisatie werkt de toepassing verder in uw voorkeurstaal.