Meerdere dieren aan een consultatie/multiconsult


Dit systeem maakt gebruik van de multiconsult methode,

U kunt dit activeren onder Instellingen => Mijn voorkeuren => Opmaak => Klanteninteractie door de optie 'Nieuwe multi-consult' aan te vinken.


Als u meerdere dieren wilt behandelen, stellen wij voor om dit dier per dier in een aparte consultatie of klanteninteractie te doen. Er zijn enkele handige nieuwe functies in fuga die dit extra gemakkelijk en naadloos toelaten. U kunt via de vier iconen in de rechterhoek van elke klanteninteractie (die nog niet op rekening staat) een nieuwe klanteninteractie toevoegen. In deze fase is het overigens nog niet verplicht (kan wel) om de eerste consultatie te vergrendelen. Op die manier kunt u eenvoudig wisselen tussen de verschillende klanteninteracties door op de tabs te klikken. Hieronder alle beschikbare klanteninteracties:


Deze procedure kunt u herhalen tot alle dieren van de klant behandeld zijn. En uiteindelijk verzamelt u op deze manier een overzicht van gerelateerde klanteninteracties. Concreet houdt dit in dat u hier alle klanteninteracties ziet die dezelfde klant, datum en afrekeningsstatus hebben. De afrekeningsstatus kan 'niet afgerekend','afgerekend op zelfde factuur/ontvangstbewijs' of 'afgerekend als niet-aangerekend' zijn. 


Het financiële overzicht van de set van klanteninteracties kunt u op elk moment opvragen door op het 'Financieel overzicht'-icoon () te klikken.


Afrekenen (van alle vergrendelde klanteninteracties) kan met de euro () die verschijnt naast het 'Financieel overzicht' eenmaal minstens een klanteninteractie vergrendeld is.