• Via Fuga kunt u uw klanten uitnodigen om gebruiker te worden van mijndieren.eu, zodat ze te weten komen dat de app bestaat, hoe die werkt en - vooral - dat ze daarvoor bij jullie terecht kunnen. Uitnodigen kan op om het even welk moment.
  • Om uw klanten meer bewust te maken dat ze online afspraken kunnen maken, kunt u in de handtekening van uw mail een kleine reminder zetten. Voorbeeld: 'Voor online afspraken, klik hier'.
  • U kunt ook op uw vaccinatierappelbrieven vermelden dat mensen een online afspraak kunnen maken via mijndieren.eu.
  • Het loont om actief een e-mailadres te vragen als (nieuwe) klanten zich aanmelden: zo zijn er praktijken waarvan 85% van de klanten een e-mailadres heeft. Aan nieuwe klanten kunt u vertellen dat ze automatisch een mail van mijndieren zullen krijgen, en u kunt kort uitleggen wat ze ermee kunnen doen: via mijndieren afspraken maken, zaken bijbestellen, het dossier van hun dieren opvolgen, etc.
  • Op het antwoordapparaat kunt u het online afspraken maken via mijndieren vermelden.
  • Belangrijk: een link plaatsen op uw website naar uw pagina op mijndieren.eu werkt heel goed. Daarnaast zijn social media een handig communicatiekanaal.