Als er een andere gebruiker (beheerder) binnen uw Fuga actief is, kan deze gebruiker uw wachtwoord resetten. Dat kan hij/zij doen door onder Instellingen => Praktijkgegevens => Medewerkers en accounts op het ronde pijltje () te klikken naast uw account.

Als u de enige gebruiker (beheerder) van het systeem bent, moet u een e-mail sturen naar onze helpdesk (fuga@sonetas.eu). We sturen u op onze beurt zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord op.