Om klanten- en patiënteninformatie uit te wisselen met collega-dierenartsen kunt u eenvoudigweg de klantenfiche exporteren uit uw Fuga en doorsturen naar de collega. Hij/zij kan vervolgens de fiche importeren in zijn/haar Fuga. In een consultatie klikt u onder de tab 'Bestanden' op 'Exportbestand maken met klanten-/diereninfo', dat een exportbestand maakt met klanten- en diereninfo.

Vervolgens kunt u via de @ in de rij van het bestand de fiche doorsturen naar een collega-dierenarts. De collega-dierenarts moet in dat geval zijn ingegeven als contact (niet-klant) en hij moet uiteraard een e-mailadres bezitten in Fuga.

Om een bestand te importeren voegt u het toe via de actie Klant/dier importeren. Wat u ook kunt doen om een collega-dierenarts te betrekken is een doorverwijsbrief sturen vanuit Fuga. Onder de tab 'Bestanden' (van de consultatiefiche) kunt u op 'Bestand van template maken' klikken, zodat u in het Docu center terecht komt waar u het type 'Verslag doorverwijzing' kunt kiezen. Die brief kunt u nog nakijken en eventueel wijzigen.

Als u het document vervolgens bewaart, zal dat (als pdf) toegevoegd worden aan de consultatie. Als laatste stap klikt u op de @ om het document te verzenden per e-mail. Vergeet ook hier de doorverwijsarts niet toe te voegen aan uw contacten (niet-klant) en zijn e-mailadres in te stellen.