Via 'Instellingen => Acties => Taaktemplate toevoegen' kunt u een taaktemplate toevoegen.

U kiest een naam voor de taaktemplate en vult de beschrijving ervan in. Vervolgens kunt u aangeven na hoeveel dagen en/of uren de taak moet uitgevoerd worden (relatief) U kunt ook een absoluut uur ingeven, bvb. na 3 dagen om 16u. Optioneel kunt u ook een uiterste tijdstip voor de taak ingeven.

Als laatste selecteert u ook een medewerker voor het uitvoeren van de taak.

Steeds bewaren.

Momenteel kan een taaktemplate enkel aan een protocol worden toegevoegd. Op termijn zal dit worden uitgebreid.

Lees hier hoe u een taaktemplate aan een protocol kunt toevoegen.