U moet er eerst voor zorgen dat u het e-mailadres toevoegt aan de getoonde tabel. Dit kunt u doen via Instellingen => Mijn voorkeuren => Tabel opties 1. Vervolgens kunt u geavanceerd zoeken op een klant (meer informatie hier). En kies hier de optie 'Aantal e-mail adressen >= 1'.

In de opgebouwde lijst klikt u onderaan op de onderlijnde pijl om alle resultaten op te lijsten ipv de eerste 100.

Rechtsbovenaan kan u deze lijst exporteren naar CSV, PDF, ...

Daarnaast kunt u een mailing doen vanuit Fuga. Bovenaan het overzicht van uw klanten staat een @. Door op dit icoon te klikken opent een pop-up waarin u een e-mail kunt sturen aan de geselecteerde klanten.