Via de interface met CodaBox is het mogelijk de verkoopfacturen te verzenden naar uw boekhouder en de CODA-bestanden te ontvangen van uw bank zodat de facturen die betaald worden via overschrijving automatisch afgepunt worden. De boekhouder moet dan al wel CodaBox-gebruiker zijn. Om de CodaBox-functie in Fuga te activeren moet u de boekhoudexport-module in Fuga aanvragen via subscriptions@sonetas.eu.

Indien dit gebeurd is, dient u volgende stappen te nemen:

Wat kunt u dan doen: