Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat u in Fuga met meerdere groothandels of leveranciers tegelijkertijd kan werken. Om dat te doen voegt u gewoon de verschillende leveranciers afzonderlijk toe aan Fuga, zie hier hoe u de leverancier linkt aan Fuga.

Vaak komt het voor dat de productnaam van verschillende leveranciers verschilt, terwijl het wel over hetzelfde product gaat. U kan de nieuwe naam mappen aan de bestaande producten zodat de nieuwe leveringen meteen in de juiste fiches terechtkomen. Dit kan u doen met de actie "Stock => toon alle rapporten => Voeg gemapte producten toe (via naam en vervolgens cnk)"

Of u kan de twee producten samenvoegen door op 'Samenvoegen met bestaand product' te klikken, in de rij van het product onder het rapport Onvoldoende beschreven producten. Hierbij kunt u kiezen om de naam en CNK-code van het bestaand product te overschrijven en om de bruto en publieksprijs aan te passen. Onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Stock => Overschrijf naam en CNK-code van bestaand product (standaard waarde) kunt u overigens aanduiden of die eerste optie standaard wel of net niet wordt opgenomen.

Ten slotte kunt u ook nog uw voorkeursleverancier aanduiden onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Stock.