Om één of meerdere protocols op te zoeken, moet u in de tab Instellingen zitten. In de balk onder het hoofdmenu zult u een dropdownmenu en een zoekveld zien, waar u eerst 'Protocol' selecteert en vervolgens de exacte zoekterm(en) of een deel van de zoekterm(en) opgeeft. U kunt ook gebruik maken van de asterisk (*) in de zoekterm: die geeft u een lijst van alle protocols. In deze tabel verschijnen er snelkoppelingen bij elk protocol - van hieruit kunt u bijvoorbeeld het protocol aanpassen, publiceren of (de)activeren. En om een protocolfiche te openen, klikt u op het 'Tonen'-icoon ().

Hoe verwijder ik een protocol?

Een protocol kunt u enkel verwijderen wanneer het nog niet is gebruikt in Fuga, dus wanneer het nog niet gerefereerd is. Via het rapport Niet-gerefereerde protocols onder de tab Instellingen kunt u een dergelijk protocol verwijderen met het vuilbakje ().