Eén of meerdere consultaties opzoeken doet u in de tab Consultatie. Selecteer eerst 'Consultatie' in het dropdownmenu en vervolgens de exacte zoekterm(en) of een deel van de zoekterm(en). U kunt ook gebruik maken van de asterisk (*) in de zoekterm: die geeft u een lijst van alle consultaties.

In deze tabel verschijnen er snelkoppelingen bij elke consultatie - van hieruit kunt u de consultatie bekijken, verwijderen of vergrendelen. Om een consultatiefiche te openen, klikt u op het 'Tonen'-icoon ().

U kunt daarnaast ook een consultatie opzoeken vanuit de klanten- en dierenfiche, onder de 'Historiek'-tab.