Om één of meerdere verkopen op te zoeken, moet u in de tab Consultatie zitten. In de balk onder het hoofdmenu zult u een dropdownmenu en een zoekveld zien, waar u eerst 'Verkoop' selecteert en vervolgens de exacte zoekterm(en) of een deel van de zoekterm(en) opgeeft. U kunt ook gebruikmaken van de asterisk (*) in de zoekterm: die geeft u een lijst van alle verkopen.

In deze tabel verschijnen er snelkoppelingen bij elke verkoop - van hieruit kunt u de verkoop bekijken, verwijderen of vergrendelen. Om een verkoopfiche te openen, klikt u op het 'Tonen'-icoon ().

U kunt daarnaast ook een verkoop opzoeken vanuit de klanten- en dierenfiche, onder de 'Historiek'-tab.