U kunt communicaties met een klant, zoals telefonisch advies, bewaren. Dat kan zowel via de klantenfiche als via de dierenfiche, door op het 'Nieuwe communicatie'-icoon () te klikken in de tab 'Historiek'.

Bij het toevoegen en wijzigen kunt u enkele gegevens en details invullen, waaronder eventuele bestanden (pas na het bewaren).

Wanneer u een logging wilt bijhouden van berichten die u vanuit Fuga heeft verstuurd, kunt u de functie 'Automatisch communicaties aanmaken voor e-mail en sms' aanvinken onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Algemeen.