U kunt communicaties met een klant, zoals telefonisch advies, bewaren. Dat kan zowel via de klantenfiche als via de dierenfiche, door op het 'Nieuwe communicatie'-icoon () te klikken in de tab 'Historiek'.

Bij het toevoegen en wijzigen kunt u enkele gegevens en details invullen, waaronder eventuele bestanden (pas na het bewaren).

Wanneer u een logging wilt bijhouden van berichten die u vanuit Fuga heeft verstuurd, kunt u de functie 'Automatisch communicaties aanmaken voor e-mail en sms' aanvinken onder Instellingen=> Praktijkvoorkeuren=> E-mail en sms.

Automatische communicatie

U kunt voor kiezen om de praktijk in kopie te zetten van bepaalde berichten die worden verstuurd vanuit Fuga. Beide kunt u instellen onder Instellingen=> Praktijkvoorkeuren=> E-mail en sms

Praktijk in kopie van financiële documenten: De praktijk krijgt een mail wanneer er een financieel document wordt verzonden vanuit Fuga. .

Praktijk in kopie van behandelingsherinneringen: De praktijk krijgt een mail wanneer er een behandelingsherinnering wordt verzonden vanuit Fuga.

U kunt in Fuga ook instellen dat er automatisch communicaties aangemaakt worden in de historiek van de klant na het versturen van e-mails en/of sms'en.

Activeer al dan iet deze opties naar keuze.