Bruto/publieksprijs aanpassen via catalogus leverancier

Omdat Fuga rechtstreeks toegang heeft tot de catalogi van de meeste groothandels, kunt u de prijzen rechtstreeks updaten via Bruto/publieksprijs aanpassen via catalogus leverancier onder de tab Stock. U hoeft enkel de leverancier te selecteren.

Bruto/publieksprijs aanpassen via bestand leverancier

Om een nieuwe lijst van bruto/publieksprijzen op te laden moet u in de tab Stock zitten. Onder de acties kunt u vervolgens een Bruto/publieksprijs aanpassen via bestand leverancier.

Geef het type van de publieksprijzenlijst op. Deze leveranciers bieden deze lijsten in een elektronisch formaat aan. Er zijn vijf types beschikbaar: 'NetOrder (Covetrus)', 'Crocodil', 'VetOrder (variant ADC)', 'VetOrder (variant Medini)' en 'Alcyon'. Nadat u het type heeft gekozen, kiest u het bestand dat u heeft opgeslagen op uw computer. Dat bestand krijgt u aangeleverd van de leveranciers (zie verder).

Nadat u de lijst heeft bewaard in Fuga, zult u een overzicht krijgen van de bruto en publieksprijzen die geüpdatet zijn. In dit overzicht kunt u met het oogje de productfiche openen.

Alcyon

U moet inloggen op http://www.alcyonbelux.be. Onder 'Bestellingen => Downloads' kunt u de prijslijst in .csv-formaat downloaden.

Crocodil

Het bestand met publieksprijzen haalt u van http://emarket.crocodil.com. U kiest 'Prijslijsten' en formaat 'Excel'.

NetOrder (Covetrus)

U moet inloggen op NetOrder. Download vervolgens de prijslijst (in text-pipe formaat) op een door u geselecteerde locatie op uw computer. Haal het bestand vervolgens binnen in Fuga op de eerder beschreven manier.

VetOrder (variant ADC)

U ontvangt een .xls-bestand per e-mail. Sla het bestand op, op een door u geselecteerde locatie op uw computer. Haal het bestand vervolgens binnen in Fuga op de eerder beschreven manier.

VetOrder (variant Medini)

U moet inloggen op VetOrder. Selecteer vervolgens 'Prijslijsten' en download hier het bestand 'products.csv' op een door u geselecteerde locatie op uw computer. Haal het bestand nadien binnen in Fuga op de eerder beschreven manier.

Prijswijziging producten met vaste prijs (procentueel)

Met de actie Prijswijziging producten met vaste prijs (procentueel) kunt u de prijzen van uw producten in bulk procentueel aanpassen.