Om een nieuwe lijst van bruto/publieksprijzen op te laden moet u in de tab Stock zitten. Onder de acties kunt u vervolgens een Bruto/publieksprijs aanpassen.

U moet het type van de publieksprijzenlijst opgeven. Dit zijn de leveranciers die zulke lijsten in elektronisch formaat aanbieden. Er zijn vijf types beschikbaar: 'NetOrder (Covetrus)', 'Crocodil', 'VetOrder (variant ADC)', 'VetOrder (variant Medini)' en 'Alcyon'. Nadat u het type heeft gekozen, kiest u het bestand dat u heeft opgeslagen op uw computer. Dat bestand krijgt u aangeleverd van de leveranciers (zie verder).

Nadat u de lijst heeft bewaard in Fuga, zult u een overzicht krijgen van de bruto en publieksprijzen die ge├╝pdatet zijn. In dit overzicht kunt u met het oogje de productfiche openen.

Alcyon

U moet inloggen op http://www.alcyonbelux.be. Onder 'Bestellingen => Downloads' kunt u de prijslijst in .csv-formaat downloaden.

Crocodil

Het bestand met publieksprijzen haalt u van http://emarket.crocodil.com. U kiest 'Prijslijsten' en formaat 'Excel'.

NetOrder (Covetrus)

U moet inloggen op NetOrder. Download vervolgens de prijslijst (in text-pipe formaat) op een door u geselecteerde locatie op uw computer. Haal het bestand vervolgens binnen in Fuga op de eerder beschreven manier.

VetOrder (variant ADC)

U ontvangt een .xls-bestand per e-mail. Sla het bestand op, op een door u geselecteerde locatie op uw computer. Haal het bestand vervolgens binnen in Fuga op de eerder beschreven manier.

VetOrder (variant Medini)

U moet inloggen op VetOrder. Selecteer vervolgens 'Prijslijsten' en download hier het bestand 'products.csv' op een door u geselecteerde locatie op uw computer. Haal het bestand nadien binnen in Fuga op de eerder beschreven manier.