In Fuga bestaat er een systeem waarmee u bepaalde documenten automatisch kunt delen met uw GHD-klanten (TVD's, bezoekrapporten en contracten). Fuga Share is bedoeld om het mailverkeer met de veehouder in te perken en om te garanderen dat de veehouder de nodige documenten heeft.

Hoe activeer ik Fuga Share?

U kunt deze functie activeren onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Algemeen => Fuga Share. Eenmaal geactiveerd in de instellingen, kunt u de optie per klant activeren in zijn/haar klantenfiche. Fuga maakt vervolgens een unieke link aan, die u kunt communiceren naar uw klant (via e-mail). Dit systeem is niet gebaseerd op gebruikersnaam/wachtwoord om toegang te krijgen, het is de unieke link die toegang verschaft. Het is dus belangrijk om de vertrouwelijkheid van die link te communiceren naar uw klant.

Fuga houdt daarnaast bij hoe vaak er op de link geklikt is (inclusief door uzelf) en wanneer er voor het laatst op de link is geklikt. U kunt zelf bekijken wat de klant te zien krijgt door op deze link te klikken.

Hoe deactiveer ik Fuga Share?

Door in de klantenfiche de optie 'Fuga Share' uit te vinken vervalt de oude link. Na opnieuw aanvinken wordt er een nieuwe gemaakt. Op deze manier kunt u de link 'resetten' mocht de klant hiernaar vragen.

Door Fuga Share uit te vinken onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Algemeen => Fuga Share verliest iedereen toegang tot zijn/haar pagina op Fuga Share.

Hoe bezorg ik de link aan mijn klanten?

U kunt de persoonlijke link kopiëren en doorsturen naar uw klant per mail.

Daarnaast kunt u ook in één keer brieven opstellen voor alle klanten die baat hebben bij de persoonlijke link naar hun TVD's, bezoekrapporten en contracten. Die brieven kunt u dan opsturen naar die specifieke klanten.

Eerst en vooral activeert u de module van Fuga Share zoals hierboven beschreven staat, en u activeert de optie 'Fuga Share' in alle gewenste klantenfiches. Vervolgens maakt u een geavanceerde zoekopdracht met alle klanten die 'Fuga Share' hebben geactiveerd en specificeert u een taal (zie afbeelding hieronder). Lees hier meer informatie over geavanceerde zoekopdrachten.

Na de geavanceerde zoekopdracht, kunt u de papieren brief aanmaken door boven aan de tabel op het 'Brief'-icoon () te klikken. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de template 'Uitnodiging Fuga Share (Nederlands)', 'Uitnodiging Fuga Share (Frans)' of 'Uitnodiging Fuga Share (Engels)' te kiezen. In deze brief zal hun persoonlijke link staan, in zowel URL-vorm als in de vorm van een QR-code. De brieven kunt u tenslotte afdrukken en opsturen. En lees hier hoe u een template opzoekt.

Meer informatie over hoe u een templates stuurt vindt u hier.