Om één of meerdere zorgplannen op te zoeken, moet u in de tab Instellingen zitten. In de balk onder het hoofdmenu zult u een dropdownmenu en een zoekveld zien, waar u eerst 'Zorgplan' selecteert en vervolgens de exacte zoekterm(en) of een deel van de zoekterm(en) opgeeft.

U kunt ook gebruikmaken van de asterisk (*) in de zoekterm: die geeft u een lijst van alle zorgplannen. In deze tabel verschijnen er snelkoppelingen bij elk zorgplan - van hieruit kunt u bijvoorbeeld het zorgplan aanpassen, publiceren of (de)activeren. En om een zorgplanfiche te openen, klikt u op het 'Tonen'-icoon ().

Hoe verwijder ik een zorgplan?

Een zorgplan kunt u enkel verwijderen wanneer het nog niet is gebruikt in Fuga, dus wanneer het nog niet gerefereerd is. Via het rapport Niet-gerefereerde zorgplannen onder de tab Instellingen kunt u een dergelijk zorgplan verwijderen met het vuilbakje (). Via de actie Zorgplan verwijderen maakt u de shortcut.