U kunt in Fuga een integratie maken met het incassobureau Trivion, om openstaande vorderingen door hen te laten innen.

1. Eerst en vooral geeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord van Trivion in onder Instellingen => Praktijkgegevens => Boekhouding => Incassobureau. Hier vindt u de website van Trivion.
  2. In het rapport Onbetaalde facturen/ontvangstbewijzen kunt u vervolgens onbetaalde facturen of ontvangstbewijzen versturen naar Trivion via het 'Naar Trivion verzenden'-icoon. Hou er rekening mee dat het pijltje enkel bij facturen staat waarvan de uiterste betalingsdatum verstreken is en die nog niet eerder verstuurd zijn. Na het versturen krijgt u het dossiernummer en de status (NEW) terug. Ook de  betalingsherinneringen worden meegestuurd naar Trivion.
  3. Elke nacht wordt er een update van de facturen die eerder verzonden zijn en waarvan de status nog niet CLOSED is verstuurd naar Trivion (om door te geven of er nieuwe betalingen geregistreerd zijn). Op dat ogenblik wordt ook de status bij Trivion opgevraagd en aangepast in Fuga.