Wat is IDEXX VetConnect PLUS?

Onderstaande functionaliteit is op dit ogenblik beschikbaar in 'Beta-fase' voor een aantal klinieken. Wij zouden dit graag verder uitrollen naar andere praktijken, maar we zijn hierbij afhankelijk van Idexx.

Via de module kunt u IDEXX-aanvragen doen vanuit Fuga en de resulaten achteraf laten toekomen in de juiste consultatiefiches.

Deze optie is verbonden aan onze extra module Symphony. Om Symphony aan te vragen, kunt u een mailtje sturen naar fuga@sonetas.eu of u kunt bellen naar onze helpdesk (+32 495 27 87 69).

Meer info over VetConnect PLUS van IDEXX vindt u op hun website of stuur een mailtje naar referencelabs-belgium@idexx.com.

Instellingen

Fuga

Onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Externe documenten geeft u uw gegevens op onder het gedeelte van IDEXX VetConnect PLUS.

IDEXX

Op uw IDEXX-toestel gaat u naar de instellingen. U klikt van daaruit op 'VetConnect PLUS' en activeert de module. Vervolgens gaat u naar het gedeelte van het 'Home screen' en vinkt u 'Display Pending List' aan.

Hoe doe ik een aanvraag?

In de consultatiefiche gaat u naar de tab 'Onderzoeken'. Via het icoon 'Toevoegen' () kunt u een aanvraag starten voor IDEXX VetConnect PLUS door dit type onderzoek te selecteren.

Vervolgens kiest u het type: 'In house' (toestel staat in de praktijk) of 'Extern' (extern IDEXX-labo). U selecteert IDEXX als toestel en u selecteert de test(en) die u wilt doen. Door de 'Ctrl'-toets ingedrukt te houden kunt u er meerdere selecteren.

Als u op 'Bewaren' klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van VetConnect PLUS waar u het onderzoek kunt voltooien. Via het overzicht klikt u op 'Aanvragen'.

Hoe vraag ik resultaten op?

Resultaten vraagt u op in het Docu center van Fuga. Hier klikt u op de ronddraaiende pijl () in de tabel 'Verwachte bestanden' om resultaten binnen te halen.

In de tabel van 'Ontvangen bestanden' zult u vervolgens de details kunnen terugvinden van het onderzoek als u op de link onder 'Referentie' klikt. Deze link blijft ook achteraf consulteerbaar vanuit de juiste consultatiefiche.

Let op: de link zal niet doorgestuurd worden als u het onderzoek deelt met uw klant of met derden. In dit geval genereert Fuga een pdf-document met een overzicht van alle details.