Wat is IDEXX VetConnect PLUS?

Via de module kunt u IDEXX-aanvragen doen vanuit Fuga en de resulaten achteraf laten toekomen in de juiste consultatiefiches.

Deze optie is verbonden aan onze extra module Symphony. Om Symphony aan te vragen, kunt u een mailtje sturen naar fuga@sonetas.eu of u kunt bellen naar onze helpdesk.

Meer info over VetConnect PLUS van IDEXX vindt u op hun website of stuur een mailtje naar referencelabs-belgium@idexx.com.

Instellingen

Fuga

Onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Labo geeft u uw gegevens op onder het gedeelte van IDEXX VetConnect PLUS.

IDEXX

Op uw IDEXX-toestel gaat u naar de instellingen. U klikt van daaruit op 'VetConnect PLUS' en activeert de module. Vervolgens gaat u naar het gedeelte van het 'Home screen' en vinkt u 'Display Pending List' aan.

Hoe doe ik een aanvraag?

In de consultatiefiche gaat u naar de tab 'Onderzoeken'. Via het icoon 'Toevoegen' () kunt u een aanvraag starten voor IDEXX VetConnect PLUS door dit type onderzoek te selecteren.

Vervolgens kiest u het type: 'In house' (toestel staat in de praktijk) of 'Extern' (extern IDEXX-labo). U selecteert IDEXX als toestel en u selecteert de test(en) die u wilt doen. Door de 'Ctrl'-toets ingedrukt te houden kunt u er meerdere selecteren.

Als u op 'Bewaren' klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van VetConnect PLUS waar u het onderzoek kunt voltooien. Via het overzicht klikt u op 'Aanvragen'.

Toestellenlijst

Wil u in dit scherm ook een logische lijst van toestellen (bv een locatie, label, beschrijving,...)  zichtbaar krijgen, ipv serienummers?

Volg dan de onderstaande stappen in VetConnectPlus

Hoe vraag ik resultaten op?

Resultaten vraagt u op in het Docu center van Fuga. Hier klikt u op de ronddraaiende pijl () om resultaten binnen te halen.

In de tabel van 'Ontvangen bestanden' zult u vervolgens de details kunnen terugvinden van het onderzoek als u op de link onder 'Referentie' klikt. Deze link blijft ook achteraf consulteerbaar vanuit de juiste consultatiefiche.

Let op:

1. Onder de link naar de VetConnect Plus website staat er nog een rechtstreekse link '(pdf)' naar het resultaat in pdf-vorm.

2De link naar de VetConnect Plus website zal niet doorgestuurd worden als u het onderzoek deelt met uw klant of met derden. In dit geval wordt de pdf-versie doorgestuurd.

3. Als de praktijk gebruik maakte van de oude verbinding tussen Idexx en Fuga kunt u ons best verwittigen om de oude verbinding te deactiveren. Anders krijgt u een mix te zien van gekoppelde en niet-gekoppelde resultaten.