Wanneer u een Mac computer gebruikt om een export te maken in Fuga, bijvoorbeeld om de stock te inventariseren of om een boekhoudexport te maken, gebeurt het weleens dat het bestand ongewild wordt gewijzigd. Dat komt door een ander programma dat ook actief is op uw computer.

Volgende programma's staan erom bekend om ongewild de inhoud van een bestand te wijzigen:

Notepad++

1. gebruiker exporteert csv in fuga

2. gebruiker opent de geëxporteerde csv in Notepad++, slaat aanpassingen op

3. gebruiker laadt aangepast csv op in fuga

4. error

Osx mail client

1. gebruiker exporteert csv in fuga

2. gebruiker mailt geëxporteerde csv met Osx mail client naar boekhouder

3. boekhouder laadt csv bestand op in fuga

4. error

Oplossing bij het mailen is het geëxporteerde bestand zippen en dan het gezipte bestand mailen.