Indien u een nieuw depotnummer heeft gaat u alsvolgt te werk:

Ga naar de praktijkinstellingen, tab plaatsen:

• Pas het huidige adres met het oude depot nummer in Fuga aan. Men kan oud toevoegen achter het nummer in straat en nummer.
  • Maak een nieuwe adres met het nieuwe depot nummer in Fuga
  • Maak van dit adres het primaire adres
  • Verplaats uw consultatie ruimtes, wachtkamers en hospitalisatiehokken naar dit nieuwe adres

Ga naar de acties in Stock, actie Verplaats alle loten naar nieuw depot:

• Selecteer in Huidig depot het oude depot
  • Selecteer in Nieuw depot het nieuwe depot
  • Kies verplaatsen
  • OPGELET: Depot-specifieke producten zullen worden gedupliceerd, waarna de loten op het duplicaat worden overgezet.

Ga naar de praktijkinstellingen, tab plaatsen:

• Maak het adres met het oude depot nummer inactief (dit kan enkel als u alle ruimtes, wachtkamers en hospitalisatiehokken hebt overgezet naar het nieuwe adres).

Ga naar de praktijkvoorkeuren, tab Stock:

• Duid bij alle actieve leveranciers het nieuwe depot aan.

Ga naar de persoonlijke instellingen, tab algemeen:

• Kies het nieuwe depot als default depot