Onder de tab Stock kunt u een Leverancier toevoegen. Het is ook mogelijk om vanuit een leveranciersoverzicht een nieuwe leverancier te creëren door op het 'Toevoegen'-icoon  () te klikken.

De klanten van NetOrder weten dat er achter NetOrder verschillende leveranciers schuilgaan, namelijk Covetrus, Nerum en Instruvet. Fuga brengt dit als volgt in rekening. Maak drie leveranciers aan die in hun bedrijfsnaam één van volgende woorden bevatten: Covetrus (die heeft u waarschijnlijk al), Nerum en Instruvet. Bij het opladen van het leveringsdocument wordt dan automatisch de juiste leverancier gekoppeld aan de levering. Dit zorgt ervoor dat uw inkomend en uitgaand register de juiste leverancier vermelden.

Vervolgens koppelt u de leveranciersfiche met de leveranciersinterface onder de instellingen onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Stock en klik eerst en vooral op het potloodje. Bij het menu 'Relatie tussen leveranciersinterfaces en leveranciers' kiest u uw leveranciersinterface en selecteert u de fiche van de leverancier die u net heeft aangemaakt en slaat u op.

Als u nogmaals (op dezelfde pagina) op het potloodje klikt, zal er rechts onderaan één of enkele extra veld(en) verschijnen voor uw leveranciers. Hier kunt u de aanmeldgegevens ingeven die u van de leverancier gekregen heeft. Zodra alles is ingevuld en opgeslagen, kunt u onder Verzonden leveringen uw leveringen opvragen die onderweg of geleverd zijn. Leveringen opnemen in de stock doet u door op het icoon van de vrachtwagen () te klikken.

Welke acties kan ik doen vanuit Fuga met welke leverancier?

Leverancier
Opladen leveringsnota's in Fuga
Automatisch inlezen leveringen in Fuga
Bestellingen vanuit Fuga
Inlezen lijst bruto/publieksprijzen
ADC
Alcyon
AUV (3)

Crocodil
Dubavo

Hanff

deactivate10.png (2)

Medini
Prophac (4)

Sanofarm

Covetrus
Vetria (1)

Vetrinord

Waaroost

(1) = Deze interface heeft andere Fuga interface login gegevens nodig dan de login om bestellingen via hun website te plaatsen.
(2) = Leveringsnota's slechts beschikbaar na één dag.
(3) = Deze leverancier heeft een speciale configuratie nodig die wij voor u moeten toevoegen. Gelieve ons te contacteren bij het instellen.

(4) = Voor deze leverancier moet u uw logingegevens opvragen bij Prophac (vincent.lallemand@prophac.lu)

Wanneer/welke prijzen worden er aangepast (per leverancier)?

Leverancier
Aankoopprijs (lot)
Bruto prijs (product)
Publieksprijs (lot)
Publieksprijs (product)
ADC
B/C
A/C
C
A/C
Alcyon
B/C
A/B/C

A
AUV
C
C

Crocodil
B/C
A/C
C
A/C
Dubavo
B/C
C
CC
Hanff
C

C
C
Medini
B/C
A
B/C
A/B/C
ProphacC

Sanofarm
B

B
B
Covetrus
B/C
A/B/C
B/C
A/B/C
Vetria
B/C
B/C
B/C
B/C
Vetrinord
C

Waaroost
B

A = Bruto/publieksprijs aanpassen

B = Leveringsdocument toevoegen

C = Leveringen binnenhalen via automatische interface, update van producten in die verzending/levering (druk op de ronde pijl bij Niet-verzonden bestellingen)