Een labo-aanvraag maakt u in de consultatiefiche onder de tab 'Bestanden'. Hier moet u de volgende stappen ondernemen:

1. Klik op het icoon 'Bestand van template maken' ().
  2. Kies het gewenste aanvraagformulier en druk op 'Volgende'.
  3. Stel hier een aantal parameters in en druk op 'Bewaar'. Er is nu een nieuw bestand toegevoegd aan de consultatie.
  4. Verder heeft u twee opties:
    • Open dat bestand, steek het aanvraagformulier van het labo in uw printer en druk het document af.
    • Een aantal labo's werkt met online aanvragen. In dat geval moet u het aanvraagformulier afdrukken vanaf de website van het labo.