U kunt mFuga2 rechtstreeks bereiken door op uw smartphone deze link te openen of door in Fuga op het icoon 'mFuga2' te klikken.

Vervolgens kunt u een snelkoppeling maken op het beginscherm van uw smartphone. Via die snelkoppeling kunt u - zoals gewone apps - mFuga2 rechtstreeks openen zonder eerst via Fuga te gaan.

• Als u met Google Chrome (Android) werkt, klikt u bovenaan op de drie bolletjes en vervolgens op 'Toevoegen aan startscherm'. Zodra dit gebeurd is, ziet u de snelkoppeling op uw beginscherm.
  • Als u met Safari (iOS) werk, klikt u onderaan op het vierkantje met de pijl naar boven en vervolgens op 'Zet op beginscherm'. Zodra dit gebeurd is, ziet u de snelkoppeling op uw beginscherm.