Controleer altijd eerst of het geen algemeen probleem is met de internetverbinding. Als u wel andere websites kunt bereiken, meldt u het probleem best aan de helpdesk Fuga: fuga@sonetas.eu of +32 15 799 000.

Indien Fuga niet bereikbaar is, kunt u nog altijd inloggen op onze testserver (via deze link) met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt de waarschuwing voor het ongeldige certificaat negeren. U herkent deze server omdat er bovenaan links 'TEST' staat onder het Fuga-logo. Op deze server staan alle gegevens van uw praktijk behalve die van de dag zelf. U kunt hier dus altijd gegevens opzoeken, zoals de historiek van een dier, een telefoonnummer van een klant, de prijs van een product, etc.

Opgelet: de gegevens die u inbrengt op de testserver worden niet bewaard! U zou dus kunnen overwegen om de consultatie in te brengen op de testserver om de prijs te bepalen of om een afrekening mee te kunnen geven. Print echter zeker de nodige documenten af, zodat u deze consultatie daarna opnieuw kunt inbrengen op de productieserver.

Bij langdurige problemen (langer dan 30 minuten) zult u de status van het probleem kunnen opvolgen via deze link.