U kunt hiervoor de standaard template 'Historiek dier' gebruiken. Via de dierenfiche klikt u op het tabje Bestanden en vervolgens op het icoontje 'Bestand van template maken'. Hier selecteert u dan de template 'Historiek' (indien u deze niet in het drop down menu ziet staan kan het zijn dat je de template nog moet activeren onder Instellingen=> Template=> Historiek dier). Je kan deze template ook aanpassen, lees hiervoor dit artikel

Hieronder nog enkele manieren om iets gelijkaardigs te bekomen.

• U kunt de historiek die u in de patiëntenfiche ziet exporteren naar pdf. Via Instellingen => Mijn voorkeuren => Tabel opties 1 kunt u aangeven welke velden u wilt zien. Bij een export naar csv worden alle mogelijke velden geëxporteerd.
  • Als u een periode wilt bepalen, kunt u via Geavanceerd zoeken op consultatie het patiëntennummer toevoegen als zoekterm. Hierdoor kunt u een lijst opvragen van alle consultaties van een bepaalde patiënt in een bepaalde periode. Daarna is de procedure dezelfde als bij de eerste mogelijkheid.