Dit is momenteel nog niet expliciet mogelijk, maar er zijn wel enkele manieren om iets zeer gelijkaardigs te bekomen.

• U kunt de historiek die u in de patiëntenfiche ziet exporteren naar pdf. Via Instellingen => Mijn voorkeuren => Tabel opties 1 kunt u aangeven welke velden u wilt zien. Bij een export naar csv worden alle mogelijke velden geëxporteerd.
  • Als u een periode wilt bepalen, kunt u via Geavanceerd zoeken op consultatie het patiëntennummer toevoegen als zoekterm. Hierdoor kunt u een lijst opvragen van alle consultaties van een bepaalde patiënt in een bepaalde periode. Daarna is de procedure dezelfde als bij de eerste mogelijkheid.
  • U kunt een doorverwijsbrief aanpassen, aangezien hierin de historiek wordt samengevat via de parameters $patientOverviewAllConsultations$ en $patientDetailedOverviewAllConsultations$. Als deze parameter de gewenste info bevat, kunt u een eigen template maken met die parameter.