In het Docu center vindt u alle documenten verzameld die ofwel van het labo komen, ofwel van Symphony. Het Docu Center kan beschouwd worden als een 'Inbox' waar nieuwe en geüpdatete resultaten en resultaten binnenkomen.

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of er nieuwe laboresultaten klaarstaan, door op het ronde pijltje () te klikken. Let op: bestanden van Symphony en Zoolyx komen binnen zonder op het ronde pijltje te klikken. Een belangrijke parameter hierbij is 'Dagen': deze parameter bepaalt hoe ver er wordt teruggegaan in de tijd om resultaten op te halen. Er zal een pop-up tevoorschijn komen waarin u uw logingegevens van het labo moet invullen, waarvoor u best uw labo linkt aan Fuga.

Ontvangen bestanden

Hieronder komen resultaten met een bekend referentienummer. Deze zijn automatisch gekoppeld aan de juiste consultatie en worden ook meteen in de consultatie getoond. Ook wanneer er een update ontvangen wordt van het labo zal er in Fuga een update gebeuren van de vorige versie.

U kunt ze in batch archiveren naar hun bestemming (consultatie, dier of klant). Dat doet u met het 'Bewaren'-icoon () boven aan de tabel. Indien u ontvangen bestanden automatisch wilt archiveren kunt u dit instellen onder Instellingen => Praktijkvoorkeuren => Labo via de optie 'Resultaten met gekende bestemming niet tonen in Docu center'.

Ontvangen bestanden (geen bestemming)

Hieronder komen resultaten met een onbekend referentienummer, bijvoorbeeld omdat de aanvraag niet in Fuga gemaakt is of omdat het referentienummer fout is overgenomen bij het labo. Deze resultaten kunt u nog manueel koppelen aan de juiste consultatie, via het 'Bewaren'-icoon.