In het Docu center vindt u alle documenten verzameld die ofwel van het labo komen, ofwel van Symphony.

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of er nieuwe laboresultaten klaarstaan, door op het ronde pijltje () te klikken. Let op: bestanden van Symphony en Zoolyx komen binnen zonder op het ronde pijltje te klikken. Een belangrijke parameter hierbij is 'Dagen': deze parameter bepaalt hoe ver er wordt teruggegaan in de tijd om resultaten op te halen. Er zal een pop-up tevoorschijn komen waarin u uw logingegevens van het labo moet invullen, waarvoor u best uw labo linkt aan Fuga.

Ontvangen bestanden

Hieronder komen resultaten met een bekend referentienummer. Deze zijn automatisch gekoppeld aan de juiste consultatie en u kunt ze 'in batch' archiveren naar hun bestemming (consultatie, dier of klant). Dat doet u met het 'Bewaren'-icoon () boven aan de tabel.

Ontvangen bestanden (geen bestemming)

Hieronder komen resultaten met een onbekend referentienummer, bijvoorbeeld omdat de aanvraag niet in Fuga gemaakt is of omdat het referentienummer fout is overgenomen bij het labo. Deze resultaten kunt u nog manueel koppelen aan de juiste consultatie, via het 'Bewaren'-icoon.

Ontvangen bestanden (onvolledig)

Hieronder komen de onvolledige resultaten. Onvolledige bestanden kunnen nog niet gearchiveerd worden: ze blijven in de inbox staan tot er een update komt die wel volledig is.

Verwachte bestanden

Dit geeft een overzicht van de aanvragen die in Fuga gemaakt zijn, maar waarvoor er nog geen resultaten beschikbaar zijn. Het overeenkomstige laboresultaat ('Ontvangen bestanden') kan dus onmiddellijk aan de juiste consultatie gekoppeld worden.

Let op: als u een aanvraag maakt die u uiteindelijk niet doorzet, verwijdert u best het overeenkomende bestand in deze tabel.