Om naar het menu te gaan, klikt u op het hamburgericoon () links bovenaan. Van hieruit kunt u:

• Naar de agenda gaan ()
  • Een zoekopdracht uitvoeren ()
  • Het overzicht van de consultaties bekomen ()
  • Een nieuwe klant toevoegen ()
  • Naar de instellingen gaan ()
  • Terug naar Fuga gaan ()
  • Afmelden ()

Hieronder leest u meer uitleg over deze functionaliteiten.

Agenda

De agenda in mFuga2 geeft u een overzicht van alle afspraken die u zowel via Fuga als mFuga2 heeft gemaakt. Via deze weg kunt u ook nieuwe afspraken toevoegen.

Alle instellingen, medewerkers- en consultatieruimtelabels en afsprakenblokken (mijndieren.eu) uit uw Fuga worden integraal overgenomen in mFuga2. De twee toepassingen werken volledig synchroon naast elkaar. Aanpassingen die u maakt in Fuga, zullen dus meteen zichtbaar worden in de mobiele versie, en vice versa. Bekijk in deze context ook zeker even de handleiding over de agenda in Fuga.

Boven aan de agenda heeft u de keuze om een bepaalde medewerker of consultatieruimte te selecteren. Standaard wordt hier de medewerker of consultatieruimte geselecteerd die is ingesteld in uw Fuga-account. Daarnaast kunt u kiezen om de agenda als dag- of weekoverzicht te bekijken.

Met de pijl naar links kunt u de vorige dag of week tonen, en met de pijl naar rechts toont u de volgende dag of week. Als u overigens de pagina vernieuwt, zal de agenda automatisch op de datum van vandaag verschijnen.

Om een andere dag te selecteren klikt u op de datum. Een kalender opent zich waarin u de gewenste datum kunt selecteren.

De rode lijn geeft het huidige tijdstip en de huidige dag aan, als referentiepunt. En de dag vandaag licht groen op.

Takenlijst

In de rechterbovenhoek van de agenda ziet u een bolletje naar de takenlijst. De taken die hier worden opgelijst zijn de persoonlijke taken van de persoon die is ingelogd. En van hieruit kunt u de taak afvinken, bewerken en/of verwijderen.

Alle informatie over de takenlijst in Fuga vindt u hier.

Afspraken

U kunt een afspraak toevoegen door op de groene plus te klikken. Hier vervolledigt u de afspraak zoals in Fuga.

In het agendaoverzicht krijgt u een beperkte samenvatting te zien van uw afspraken. Meer informatie verschijnt wanneer u de specifieke afspraak aanklikt.

Van hieruit kunt u meer informatie opvragen van de afspraak, de afspraak bewerken, de consultatie starten en de afspraak eventueel (na bevestiging) verwijderen. Afhankelijk van de schermgrootte zal mFuga2 enkel het icoon tonen om de consultatie te starten. Als er nog geen consultatie bestaat voor de afspraak, wordt er een nieuwe gemaakt; als er al een consultatie bestaat, navigeert u naar de details ervan.

U kunt het tijdstip en de dag van een afspraak ook wijzigen door ze in het agendaoverzicht even in te drukken en vervolgens te verslepen.

In het afspraakoverzicht kunt u via de drie puntjes in de rechterbovenhoek de afspraak bewerken, verwijderen of u kunt de bestaande afspraak laten overgaan in een consultatie door op 'Nieuwe consultatie' te klikken.

Zoeken

Met de zoekfunctie in mFuga2 kunt u eenvoudig personen en dieren opzoeken. Die zoekfunctie volgt dezelfde logica als Fuga. Hier vindt u meer informatie over: Hoe zoek ik een klant op? en Hoe zoek ik een dier op?

Als u de naam van de persoon of van het dier aanklikt, gaat u naar een beknopt overzicht gelijkend op dat van Fuga. Ook ziet u een tab met de historiek: hierin toont mFuga2 de meest recente consultaties en verkopen van de persoon of het dier. Om het volgende deel te zien, klikt u onder aan de tabel op 'Volgende'.

Personenfiche

Om rechtstreeks een afspraak in te plannen, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek (). Vervolgens wordt u doorverwezen naar de agenda, waarin u dezelfde werkwijze toepast als hierboven. Onder de drie puntjes in de rechterbovenhoek kunt u ook de personenfiche bewerken, een nieuwe consultatie starten, een dier toevoegen en een locatie toevoegen.

Onder de tab 'Klant' krijgt u een overzicht van de klantengegevens (let op: niet persoonsgegevens). De algemene informatie kunt u aanpassen door in dit formulier op het potlood te klikken. Ook ziet u onder deze tab het overzicht van de dieren en de locaties van de klant. Een dier of locatie wijzigen kan door erop te klikken. En zoals hierboven vermeld staat, kunt u een dier of locatie aanmaken door onder de drie puntjes op 'Nieuw dier' of 'Nieuwe locatie' te klikken.

Dierenfiche

Om rechtstreeks een afspraak in te plannen, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek (). Vervolgens wordt u doorverwezen naar de agenda, waarin u dezelfde werkwijze toepast als hierboven. Onder de drie puntjes in de rechterbovenhoek kunt u ook de dierenfiche bewerken en een nieuwe consultatie starten.

Consultaties

Door in de menu op 'Consultaties' te klikken, komt u op een overzicht met zowel de lijst van niet-vergrendelde consultaties/verkopen als de lijst van niet-afgerekende consultaties/verkopen. Beide lijsten kunnen verborgen worden ('Verbergen') en nadien opnieuw getoond worden ('Tonen'). mFuga2 onthoudt uw keuze, dus zal de volgende keer de lijst verbergen of tonen afhankelijk van wat u heeft ingesteld.

Als u een consultatiefiche opent (door erop te klikken), kunt u met de pijltjes navigeren tussen vorige/volgende klanteninteracties van de persoon of het dier. Dit werkt analoog met de systeem in Fuga.

Consultaties in mFuga2 werken altijd volgens het principe van de multi-consult (meer info). In mFuga2 zult u een klanteninteractie kunnen toevoegen door op het plus-icoon te klikken. Weet ook dat u steeds de mogelijkheid hebt om te bewerken en/of verwijderen zolang de klanteninteractie nog niet vergrendeld is.

Kliniek

Hier geeft u de klinische gegevens in die relevant zijn in de context van de consultatie.

Prestaties en producten

Om prestaties en/of producten toe te voegen klikt u eerst op de knop 'Toevoegen' aan de rechterkant. Vervolgens selecteert u het gewenste item.

• Protocol: een protocol toevoegen doet u door de naam van het protocol in te geven in de zoekbalk. Nadien worden de vereiste producten en handelingen getoond, waarvan u de hoeveelheid kunt wijzigen door erop te klikken. Hier kunt u tevens aangeven of het product al dan niet verschaft is en of het 'binnen één lot' moet blijven (in geval de lotkeuze 'Oudste eerst' is). In het geval u voor de manuele lotkeuze kiest, kunt u per product aangeven welke hoeveelheden van welk lot mFuga2 moet nemen. Indien er geen loten beschikbaar zijn, wordt dit getoond met 'Geen loten beschikbaar'. Een protocol verwijderen kan via het vuilbakje.
  • Product: een product toevoegen doet u door ofwel de naam van het product in te geven in de zoekbalk, ofwel door het product te scannen. Als de verkeerde barcode gescand wordt, kunt u op de barcode in het veld klikken op nieuwe scan te starten. Om een product te scannen gebruikt de applicatie uw camera, dus u moet toestemming geven om die te laten gebruiken. Indien u eerder toegang tot de camera heeft geweigerd, moet u dit ongedaan maken in de instellingen van uw browser.

Als u voor de manuele lotkeuze kiest, kunt u per product aangeven welke hoeveelheden van welk lot mFuga2 moet nemen. Een product verwijderen kan via het vuilbakje.
  • Handeling: een handeling toevoegen doet u door de naam van de handeling in te geven in de zoekbalk. Een handeling verwijderen kan via het vuilbakje (zie hieronder).

• Vrije boeking: een vrije boeking toevoegen doet u door een beschrijving, het bedrag en een btw-tarief in te geven. Een vrije boeking verwijderen kan via het vuilbakje.

Bestanden

Bestanden die gelinkt zijn aan de consultatie kunnen in mFuga2 gelezen en toegevoegd worden.

Nieuwe klant

Via deze functie kunt u een klant toevoegen. Hier gelden dezelfde principes als in Fuga (meer info).

Instellingen

Hier kunt u de tekstgrootte wijzigen. Andere instellingen worden overgenomen uit en gesynchroniseerd met uw Fuga-account.

Terug naar Fuga

Hiermee gaat u terug naar Fuga.

Afmelden

Hiermee kunt u zich afmelden.