Om e-mails vanuit Fuga te versturen werken we samen met Mailgun, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het versturen van grote oplagen. De bedoeling hiervan is om minder e-mails te laten terechtkomen in spamfilters. De kosten hiervan worden gedragen door Sonetas en worden dus niet doorgerekend aan de praktijk.

Voor praktijken die een eigen domein hebben (bv. mijnpraktijk.be) bestaat er een mogelijkheid dat we de e-mails versturen vanuit dat eigen domein De afzender is dan bijvoorbeeld info@mijnpraktijk.be. Dit kan enkel als u (of uw IT-verantwoordelijke) toegang heeft tot de DNS-instellingen van uw domein. Indien u van deze extra optie gebruik wilt maken, stuurt u een e-mail naar fuga@sonetas.eu met de contactgegevens van de persoon die toegang heeft tot de DNS instellingen van uw domein.

In Fuga kunt u vervolgens controleren welke mails er verstuurd en afgeleverd zijn via het rapport Verstuurde e-mails via Mailgun.