Hoe verstuur ik de mailing?

Hieronder wordt in enkele stappen uitgelegd hoe u de mailing 'Uitnodiging senior kat screening' kunt versturen. Deze mailing is opgesteld door Boehringer Ingelheim.

1. Eerst activeert u de template (mailing) die verstuurd zal worden. Dit doet u door de template op te zoeken met de naam 'Boehringer - Uitnodiging: Senior kat screening (Nederlands)'. Klikt op het 'Activeren'-icoon.
  2. Via Geavanceerd zoeken kunt u de bewaarde zoekopdracht 'Levende katten van minstens 7 jaar oud (Nederlands) [Dier]' of ''Levende katten van minstens 10 jaar oud (Nederlands) [Dier]'' terugvinden.
  3. Als u vervolgens op 'Zoeken' klikt, zal Fuga een lijst tonen van de specifieke doelgroep van de mailing: alle levende katten die 7/10 jaar of ouder zijn.
  4. Nadien klikt u op het @-icoon boven aan de tabel.
  5. Bij 'Modus (E-mail)' selecteert u 'Template'. Hier kiest u de vooropgestelde template 'Boehringer - Uitnodiging: Senior kat screening (Nederlands)'. Lees onder aan deze pagina hoe u dit bericht kunt bekijken en/of aanpassen.
  6. In het formulier heeft u de optie om dit bericht als een 'Commercieel bericht' te beschouwen. Dit wil zeggen dat enkel de klanten het bericht zullen ontvangen die in hun fiche hebben aangeduid dat ze commerciële info willen ontvangen van de praktijk.
  7. U kunt in de klantenlijst klanten selecteren of deselecteren. Standaard worden de klanten aangevinkt die in hun klantenfiche de 'Nieuwsbrief'-voorkeur op 'E-mail' hebben staan.
  8. Om de mailing te versturen naar de geselecteerde klanten klikt u op 'Verzenden'.

Hoe kan ik de mailing bekijken en aanpassen?

De mailing is in Fuga toegevoegd als een template. Deze template is door ons toegevoegd in uw database.

Om te bekijken wat de inhoud is van de mailing kunt u dus de template opzoeken. De naam is: Boehringer - Uitnodiging: Senior kat screening.

Aangezien dit een standaard (door ons) toegevoegde template is, kunt u ze niet rechtstreeks in de fiche aanpassen. Dit om jullie te verzekeren dat er steeds een werkende template aanwezig blijft in uw Fuga. Om de mailing te veranderen, kunt u een eigen variant maken op de standaard template. Meer info op deze pagina: Hoe kan ik een standaard template van Fuga aanpassen?