Opgelet: een nieuwe medewerker toevoegen kunt u enkel doen als beheerder.

U kunt de nieuwe medewerker toevoegen via Instellingen => Praktijkgegevens => Medewerkers en accounts. Vervolgens moet u een account toewijzen aan die medewerker, ook via Instellingen => Praktijkgegevens => Medewerkers en accounts

U kunt het wachtwoord van het account resetten met het ronddraaiend pijltje. En vanuit het account (door op de naam te klikken in de rechterbovenhoek) kunt u een zelfgekozen wachtwoord instellen.

Hoe link ik een bestaand account aan een nieuwe medewerker?

Als u een bestaand account wilt toewijzen aan een nieuwe medewerker, doet u net hetzelfde als hierboven. Het is echter geen goed idee om de gegevens van uw vorige medewerker aan te passen: alle eerder uitgevoerde consultaties, verkopen en communicaties zouden dan verwijzen naar de nieuwe medewerker.

Hoe voeg ik de medewerker toe in de agenda?

Om de agenda van de nieuwe medewerker actief en zichtbaar te maken selecteert u zijn/haar naam onder Instellingen => Mijn voorkeuren => Agenda. Dit is een persoonlijke instelling, dus toe te passen op alle accounts.