Opgelet: een nieuwe medewerker toevoegen kunt u enkel doen als beheerder.

U kunt de nieuwe medewerker toevoegen via Instellingen => Praktijkgegevens => Medewerkers en accounts. Vervolgens moet u een account toewijzen aan die medewerker, ook via Instellingen => Praktijkgegevens => Medewerkers en accounts

U kunt het wachtwoord van het account resetten met het ronddraaiend pijltje. En vanuit het account (door op de naam te klikken in de rechterbovenhoek) kunt u een zelfgekozen wachtwoord instellen.

Om de agenda van de nieuwe medewerker actief en zichtbaar te maken selecteert u zijn/haar naam onder Instellingen => Mijn voorkeuren => Agenda. Dit is een persoonlijke instelling, dus toe te passen op alle accounts.

Hoe link ik een bestaand account aan een nieuwe medewerker?

Als u een bestaand account wilt toewijzen aan een nieuwe medewerker, doet u net hetzelfde als hierboven. Het is echter geen goed idee om de gegevens van uw vorige medewerker aan te passen: alle eerder uitgevoerde consultaties, verkopen en communicaties zouden dan verwijzen naar de nieuwe medewerker.