Standaard templates kunnen niet aangepast worden. Wat u wel kunt doen, is een nieuwe template maken op basis van de standaard template. Die kunt u dan aanpassen naar wat u voor ogen had.

Concreet gezien kunt u onder de tab Instellingen een nieuwe template maken door onder de acties Template toevoegen aan te klikken. Hier stelt u allereerst de 'Bestemming/context' juist in - voor vaccinatierappels is dit bijvoorbeeld 'Dier'. Vervolgens kiest u de standaard template waarop de nieuwe template gebaseerd moet worden, door die te selecteren onder 'Gebaseerd op'. Hierna kunt u de wijziging(en) maken die nodig zijn. Vergeef de template zeker niet een herkenbare naam te geven en bewaar uw nieuwe template.

Let op: als de nieuwe template is aangemaakt, moet u in uw protocols de gebruikte template wijzigen naar de nieuwe, zodat Fuga de juiste template in de juiste situatie verstuurt. Dit kunt u aanpassen in de protocolfiche.

Hier leest u hoe u een template kunt maken.